AjankohtaistaHankkeetTapahtumat

Kauppatorin kehittämishankkeen yksi toimenpide on Talvimaa. Kuusilla, laavulla, istumapaikoilla ja tunnelmallisella valaistuksella tori muuttui kutsuvaksi kohtauspaikaksi. Käy hämärän saapuessa tunnelmoimassa!

Talvimaahan on tuotu kaksi myyntimökkiä, joihin kaikki yhdistykset, yritykset ja seurat ovat lämpimästi tervetulleita myymään omia tuotteitaan ja kertomaan toiminnastaan maksuttomasti. Hankkeen toimesta toimijoille on makkaratikut ja tulipaikan puut valmiina. Tulipaikalla on tulet silloin, kun myyntimökissä on toimintaa.


Tulipaikka on avoinna seuraavasti eri toimijoiden avulla:

4.12. lauantaina klo 11-16 Hotelli Punkaharju

9.12. torstaina klo 13-15 Savonlinnan Hankekehitys

11.12. lauantaina klo 11-16 Hotelli Punkaharju

17.-18.12. klo 8-16 Joulumarkkinat

 

Hotelli Punkaharju:

Myynnissä makkaraa ja lämmintä juotavaa.

Tulipaikan toripuodista löydät kauniit paikalliset käsityöt sekä hotellin keittiössä valmistetut herkulliset ruokatuotteet. Myynnissä myös Hotelli Punkaharjun lahjakortit, joilla varmistat elämyksellisen lahjan.

Savonlinnan Hankekehitys:

Kuuman glögin kylkeen on tarjolla juttuseuraa monipaikkaisuudesta, digiosaamisen kehittämisestä ja työvoiman rekrytoinnista. Paikalla ovat Savonlinnan Hankekehitys Oy:n Veera Riikonen, Panu Litmanen, Hannu Jaatinen ja Minna Marttila.

www.laiturilla.fi

www.digiportaat.fi

www.jobsinsaimaa.com

 

Tervetuloa nauttimaan tulipaikan lämmöstä ja tunnelmasta!

 

Varaa paikkasi Talvimaahan projektipäällikkö Niina Härköseltä, puh. 050 3484 484, info@savonlinnankeskusta.fi

 

Talvimaa on rakennettu Etelä-Savon maakuntaliiton rahoittaman Kauppatorin kehittämishankkeen avulla. Rahoitus tulee Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen -määrärahasta.