AjankohtaistaHankkeet

Syyskuussa alkoi Savonlinna Illumination -hankekokonaisuus, jonka tarkoituksena on keskusta-alueiden elävöittäminen valaistusteknologiaa hyödyntämällä. Hankeen toteutusaika on 2018-2020. Rahoittajana on Euroopan Unionin aluekehitysrahasto ja suomalaisena viranomaisena Etelä-Savon ELY-keskus.  Rahoittajina mukana ovat myös Savonlinnan kaupunki, Savonlinnan Hankekehitys Oy ja SAKKE ry.

Hankkeen aikana pilotoidaan erilaisia valaistuskokeiluja mm. pimeän ajan tapahtumien yhteydessä. Hankkeessa tullaan tekemään oppilaitos- ja yritysyhteistyötä ja näin tuodaan uutta osaamista kaupunkiin sekä varmistetaan valaistuselämysten jatkumo hankkeen jälkeenkin. Illumination-työn tavoitteena on luoda uusia elämyksiä talvisesonkiin ja tuoda positiivista pöhinää kaupunkikeskustaan! Ensimmäinen Savonlinna Illumination valaistus on Olavinlinnassa 15.12. Tuomaan markkinoilla.

Yrityksille ja paikallisille toimijoille on tarjolla erilaisia kumppanuuspaketteja, joiden avulla pääsee kaupungin valovoimaisempaan hankkeeseen mukaan. Kannattaa osallistua!

Lisätietoja: projektipäällikkö Niina Härkönen, 044 417 4996, niina.harkonen@savonlinna.fi