AjankohtaistaKilpailut

Kilpailun tarkoituksena on korostaa keskustojen merkitystä kaupungille ja löytää keskustan mielikuvaa edistäviä asioita.

Savonlinnan kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys SAKKE ry julistaa kilpailun, jossa etsitään vuoden Keskustatekoa.

Ehdotuksena voi olla ilmiö, innovaatio, investointi, huikea tapahtuma, onnistunut arkkitehtuuri, upea valaistus, hieno liiketila, elinvoimainen yritys, kaupunkilaisia hyödyttävä tai ilahduttava teko, positiivista keskustakuvaa lisäävät infra- ja kaavoitusratkaisut, keskustan viihtyisyyden parantaminen tai vaikka yhteisöllinen teko, joka koetaan merkittävänä Savonlinnan keskustan fiiliksessä. Tai jokin muu. Palkinto voidaan myöntää mille tahansa taholle.

Ehdotettu keskustateko on parantanut Savonlinnan keskustan ilmettä, viihtyisyyttä, elävyyttä, tuonut hyvää fiilistä keskustaan ja lisännyt positiivista mielikuvaa kaupungistamme viimeisen 12 kk aikana.

Paikallista keskustatekoa voi ehdottaa 6.8. saakka, jonka jälkeen raatina toimiva Sakke ry:n hallitus valitsee osakilpailun voittajan.

Savonlinnan voittaja julkistetaan elokuussa ja ehdotus lähtee edustamaan Savonlinnaa kansalliseen Elävät kaupunkikeskustat -kilpailuun. Valtakunnallinen voittaja selviää elokuun lopussa. Viime vuonna valtakunnallinen vuoden Keskustateko 2021 oli Varkauden Vekara-Varkaus -tapahtuma ja erityismaininnan sai Savonlinna Illumination -valaistushanke.

Yhteystiedon jättäneiden kesken arvotaan 100€ lahjakortti voittajan valitsemaan Sakken jäsenliikkeeseen.

TÄÄLTÄ pääset ehdottamaan vuoden keskustatekoa.

 

Lisätietoja:

Niina Härkönen
toiminnanjohtaja
Puh. 050 3484 484
info@savonlinnankeskusta.fi