AjankohtaistaHankkeetTapahtumat

MUUMIPEIKKO JA PIKKU MYY SAAPUVAT TORILLE

Kauppatorilla on laskiaissunnuntaina monipuolista ohjelmaa lapsiperheille. Kauppatorin kehittämishanke mahdollistaa kaikille maksuttoman touhupäivän.

Sunnuntaina lasten kannattaa olla torilla! Muumipeikko ja Pikku Myy esiintyvät Talvikarkelot -ohjelmallaan torilla klo 10, 12 ja 14. Pikku Myy on valmistellut loisteliaan luisteluesityksen ja Muumipeikko suunnittelee suuria hiihtokilpailuja, jotka kohtaavat pienen haasteen suksien jäätyä kotiin Muumitalon kuistille. Hurjanhauskat talvikarkelot huipentuvat hauskaan tanssiin, johon yleisö tottakai pääsee mukaan!

Ammattiopisto Samiedun matkailualan opiskelijat on innoissaan luoneet erilaisia aktiviteetteja torin täydeltä. Lapset vanhempineen pääsevät pelaamaan tuttuja perhepelejä jättikoossa: muistipeliä, huojuvaa tornia, dominoa, arvaa mikä? -peliä sekä piipun pystytystä, mölkkyä ja virveligolfia. Nuoret saivat vapaat kädet tapahtuman aktiviteettien suunnitteluun ja ovat olleet innoissaan luomis- ja toteuttamistyöstä.

Torilla pääsee myös poniajelulle, jos teiden kunto tallilta kaupunkiin sallivat hevoskuljetuksen.

K-Citymarket Savonlinna haluaa tukea tapahtumaa tarjoamalla lapsille makkaraa paistettavaksi tulipaikalla mehun kera. Aikuisiakaan ei ole tapahtumassa unohdettu, vaan myynnissä on lohikeittoa, laskiaispullia sekä kuumia juomia.

 

Tapahtuma on osa Kauppatorin kehittämishanketta, jonka rahoittajana toimii Etelä-Savon maakuntaliitto, Sakke ry ja Savonlinnan kaupunki.