AjankohtaistaKilpailut

Sakke ry avasi jo toisen kerran Savonlinna Vuoden Keskustateko -kilpailun!

Savonlinnan kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys SAKKE ry hakee elokuun 6. päivään saakka savonlinnalaista keskustatekoa.

Tempauksella etsitään tapahtumaa, oivallusta, käytäntöä, tai melkein mitä vain mikä on parantanut Savonlinnan keskustan ilmettä, viihtyisyyttä, elävyyttä, tuonut hyvää fiilistä keskustaan ja lisännyt positiivista mielikuvaa kaupungistamme viimeisen 12 kk aikana.

Jokainen voi käydä kertomassa ehdotuksensa ja jättämällä yhteystietonsa, voi voittaa 100€ lahjakortin valitsemaasi Sakken jäsenliikkeeseen. Osallistumisaikaa on 6.8.2023 saakka. jonka jälkeen raatina toimiva Sakke ry:n hallitus valitsee osakilpailun voittajan.

Viime vuonna kisan voitti Torikeidas, joka koostu Viiniterassi Vingasta, Onkipaikasta ja Pia’n kalaa-kojusta.

Max Kallinen Viiniterassi Vingasta kertoo, että sai paljon onnitteluja viime vuonna voiton johdosta. ”Asiakaskuntakin on osittain samaa mitä viime vuonna, eli kyllä meidät muistetaan”, kertoo Kallinen. Pia Pentti, joka pitää ihanaa kojuaan myös tänä vuonna sanoo, ettei voittoa ihan hirveästi enää muistella, asiakkaita on käynyt tänäkin vuonna mukavasti, mutta viime kesää sateisemmat säät näkyvät asiakasmäärissä. ”Toivomme siis aurinkoista loppukesää.”, sanoo Pentti.

Kuka vie voiton tänä vuonna? Osallistu ja vaikuta, kilpailulomake löytyy osoitteesta:

https://forms.gle/Vh6wLDWg3G6f53CU7

Lisätietoja:

Eira Kotoneva
Toiminnanjohtaja
Puh. 041 3120881
info@savonlinnankeskusta.fi