Tapahtumat

Savonlinnan kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys SAKKE ry järjestää Savonlinnan Syystulien yhteydessä ILLALLINEN TÄHTIEN ALLA -tapahtuman. 

Kohdataan syksyisen illan hämärtyessä yhteiselle piknikille, yhteisen pöydän ääreen matkustajasataman päätyyn (Rantakatu) klo 18 alkaen. Jokainen tuo mukanaan omat ruuat ja juomat. SAKKE ry tuo paikalle pöydät, tuolit ja katoksen viidellekymmenelle osallistujalle. Luvassa on myös tunnelmavalaistusta. Ammattiopisto SAMIedun leipuri-kondiittori -opiskelijat tarjoavat osallistujille jälkiruuan ja Savonlinnan Musiikki- ja tanssiopiston ryhmiä tulee esittämään katutanssia! Illallispöydät täytetään saapumisjärjestyksessä.

Tapahtuma on osallistujille ilmainen, BLC Telecomin tämän teille mahdollistaen. Mukana tapahtumaa tukemassa myös Ammatiopisto SAMIedu ja LähiTapiola Savo-Karjala sekä Illumitech Finland. Tapahtuma tehdään Savonlinnan Seudun Kolomosen järjestämän Savonlinnan Syystulien yhteydessä.

Kehoitamme sinua kutsumaan mukaan ystävät, naapurit, tutut ja myös tuntemattomat. Rohkene tulla myös yksin ja istahtaa ventovieraiden viereen. Näin syntyy uusia kohtaamisia, yhteisöllisyyttä.

Illallinen tähtien alla on täynnä!

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostin, missä vahvistus varauksesta ja tarkemmat ohjeet.

Lisäkysymyksiin vastaa SAKKE ry:n toiminnanjohtaja Niina Härkönen, 044 417 4996, info@savonlinnankeskusta.fi

BLC on ollut osana savonlinnalaisten arkea ja juhlaa jo 130 vuoden ajan, ja BLC Telecomin laajakaista on lähipalvelua parhaimmillaan. Mahdollisissa häiriötilanteissa huolto- ja korjaustiimi löytyy paikkakunnalta ja kotimaisen tuotteen sinettinä laajakaistapalvelullamme on avainlipputunnus. 

BLC Valo on valokuidun välityksellä toimitettava, nimensä mukaisesti valonnopea laajakaista. Jos kodissasi on KaapeliTV, valitse laajakaistaksi BLC Kaapeli – vain Valo on nopeampi.

Lue lisää: www.blc.fi

Lämpimästi tervetuloa!