Hankkeet

Kauppatorin työpaja kolmannen sektorin toimijoille 15.11.

Oletko miettinyt tapahtuman järjestämistä? Tai miten saisitte toimintaanne esille? Miten tavata kaupunkilaisia ja matkailijoita? Miten tavoittaa potentiaalisia uusia jäseniä yhdistykseenne tai seuraanne?

Jos näitä asioita on käynyt mielessäsi, osallistu Kauppatorin kehittämishankkeen työpajaan maanantaina 15.11. klo 17 alkaen Kulttuurikellarilla. Mietitään yhdessä mitä kaikkea voisimme tehdä torilla. Yhdessä tehden isotkin ideat voivat onnistua! Kauppatorin kehittämishanke avustaa toritapahtuman markkinoinnissa ja järjestämisessä.

Tule paikalle kuuntelemaan, jakamaan ideoita ja tutustumaan muihin toimijoihin. Tehdään yhdessä meidän torista iloinen ja aktiivinen kohtaamispaikka!

Ilmoittaudu työpajaan 12.11. klo 15 mennessä tarjoilujen tilaamista varten. Ilmoittautumaan pääset tästä: https://forms.gle/WmktK4EFwANLkJRA7

Työpaja on osa Etelä-Savon maakuntaliiton Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen -määrärahasta rahoittamaa Kauppatorin kehittämishanketta, jota hallinnoi Savonlinnan kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Sakke ry.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Lisätietoja: Niina Härkönen, puh. 050 348 4484, info@savonlinnankeskusta.fi