KeskustaSakkeSavonlinna

Sakken jäsenet ovat ottaneet käyttöön uusia palveluita koronaviruksen vuoksi. Täydennämme listaa sitä mukaan, kun jäsenet ilmoittavat palveluistaan. Täältä löydät myös linkit sakkelaisten verkkokauppoihin. Autetaan yhdessä paikalliset yritykset yli vaikeiden aikojen.

Voit myös kysyä poikkeuksellisista palveluista ja esimerkiksi mahdollisista kotiinkuljetuksista suoraan sakkelaisilta. Katso jäsenet ja heidän verkkosivustonsa Jäsenet-sivulta.
Moni sakkelainen myy myös lahjakortteja, jotka voit ostaa nyt ja käyttää tilanteen rauhoittuessa.

Kotipizza

Pizzojen kotiinkuljetusta! Tilaukset vain kotipizza.fi kautta, maksu verkkokaupassa ennakkoon.

Kuljetusalue 0-8 km. Kuljetus auki ma-la 11.00-20.30 su 12.00-20.30. Kuljetuksen hinta 5,90€

Uskudar

Uskudar Kebab järjestää myös kotiinkuljetuksia. Tilaukset vähintään tuntia etukäteen numeroon 015 514 206. Toimitusmaksu 3€ / toimitus

Kuljetukset taajama-alueella max 8km toimipisteestä.

HerkkuPekka

Kahvila suljettu, mutta leipomo jatkaa toimintaa, Kakkuja, rusinapitkoja, riisipiirakoita, terveysleipää ym.
voitte tilata numerosta 015-514 999. Paistopäivät maanantai, keskiviikko ja perjantai.

Taito Shop Savonlinna

Taito Shop julkaisevat sosiaalisessa mediassa aktiivisesti ilmaiseksi erilaisia käsityöohjeita.

Tarvikkeita ja valmiita tarvikepaketteja voit käydä ostamassa Taito Shopin Savonlinnan myymälästä, ma-pe 10-17. Mikäli myymälään ei ole mahdollista mennä ostoksille, kannattaa soittaa ja kysyä vaihtoehdoista. Käytössä on resursseja erityispalveluihin. Tarvikkeita voi tilata myös myös www.taitoshop.fi –verkkokaupasta. Sieltä voi tilata myös kotiinkuljetuksen.

Savonlinnan Uusi Apteekki

Uusi Apteekki tarjoaa lääkkeiden kotiintoimituspalvelun Savonlinnan kantakaupungin alueelle. Palvelun hinta 6,20 € / kuljetus. Lisätietoa asiasta: Savonlinnan Uusi Apteekki puh 0400 257 502

Kahvila Alku

Lahjakortit -10 % myynnissä. Voimassa 12 kk ostopäivästä. Kahvilassa varotoimenpiteet voimassa, mm. väljennetty pöytäjärjestys.

21.3. alkaen viikonloppuisin ruokaa mukaan haettavaksi. TILAA lauantain ja/tai sunnuntain ruoat perjantaina kello 16 mennessä. Tilaukset Facebookin kautta tai soittamalla
044 723 0290. Ruoan haku kahvilalta lauantaina ja sunnuntaina kello 11-12.

Kotiinkuljetustilaukset edellisenä päivänä ennen klo 16 soittamalla 044 723 0290 tai sähköpostilla kahvila@kahvilaalku.fi. Kuljetus ilmainen 5 km säteellä Alkusta – pidemmistä matkoista voit kysyä lisätietoa.

Yritykset

Ota yhteyttä sähköpostitse.

Lounas 10,20 €
Päivän salaatti 10 €
Toimitukset lähtevät kahvilalta klo 11 ja 13.

Kahvila Aromi

Kahvilassa kiinnitetään huomiota turvalliseen asiointiin. Henkilökunta auttaa mielellään ruoan ja pikkusuolaisten tarjoilussa ja asiakkaiden käytössä on kertakäyttöhansikkaita. Ottimet vaihdetaan usein ja pintoja pyyhitään ahkerasti. Annoksia on mahdollista ostaa myös takeawaynä. Matkahuollon pakettiliikenne kulkee normaalisti.

Meiltä voi tilata puh. 0440 520524 ruokaa ja leivonnaisia ja noutaa kioskiluukun kautta.

Akselinpoika

Akselinpoika palvelee asiakkaitaan myös kotitoimituksilla. Voit tilata puhelimella 531446. Toimitamme oman valikoimamme tuotteita. Tuoretta kalaa jalostettua kalaa, tuoretta lihaa, leikkeleitä, juustoja Toimitus on ilmainen kaupunkialueella. https://www.facebook.com/akselinpoika/

GYM 42

Kuntoa ja hyvinvointia voi pitää yllä myös kotona! Les Mills tarjoaa yhteistyökumppaneidensa asiakkaille oman striimauspalvelun, josta saatte asiakkaanamme käyttöönne 95 eri Les Mills -ohjelmaa kahdeksassa eri kategoriassa. Palvelu on käytössä seuraavat 2kk veloituksetta ja ilman erillistä kirjautumista. Valitse omat suosikkitreenisi ja anna palaa!

Kristalli Sport

Treenivälineitä kotiharjoitteluun asiakkaille. Virtuaalisia kotitreenejä suomeksi ja englanniksi. Omien ohjaajien Live-ohjaukset netin kautta.

Citymarket Savonlinna

Maanantaista 23.3. alkaen avoinna ma-la jo klo 6.00.

Prisma Savonlinna

Arkisin ensimmäinen ostostunti klo 6-7 koronaviruksen riskiryhmille.

Olga Maria

Esitä sisustussuunnittelijalle yksi yksityiskohtainen kysymys ilmaiseksi. Kysymyksen mukaan voi liittää enintään kaksi kuvaa. Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Yhteydenottolomake tässä  https://www.olgamaria.fi/ota-yhteytta/

Kauneuskeskus Ruusunen

Tarjoamme suolahuone sekä Bemerterapia -hoitoja veloituksetta. Suolahuone hoidoilla apua hengitysteihin. Bemerterapia vahvistamaan vastustuskykyä. Ajanvaraus 0400 959 477 tai ruusunen.kauneuskeskus@gmail.com.

Savon Apteekki

Tilatessasi Kuljetusliike Mustapää Oy:n Kauppakassipalvelulla tuotteita S-market Savonlinnasta, voit tehdä tilauksen myös Savon Apteekkiin tarvitsemistasi lääkkeistä ja muista apteekin tuotteista ja ne tuodaan sinulle kauppakassin mukana suoraan kotiovellesi. Kuljetusliike Mustapää Oy:n Kauppakassipalvelun hinta on alk. 14,90€. Savon Apteekin tilauksen saat tämän palvelun mukaan toistaiseksi ilman lisämaksua. Savon Apteekin tarjoama palvelu edellyttää tiliasiakassopimusta Savon Apteekissa. Otathan yhteyttä Savon Apteekkiin puh. 0440 536103. Kerromme mielellämme lisää.

Perlina di Castello

Uutena palveluna lounaan kuljetuspalvelu soittamalla numeroon 040 168 9203 tai tekstiviestillä. Toimitus ma-pe klo 11:30 ja klo 13:30. Tilaukset tuntia ennen valittua toimitusaikaa. Ruokalista osoitteessa https://www.raflaamo.fi/fi/savonlinna/perlina-di-castello. Kuljetus koskee Savonlinnan taajama-aluetta ja on maksuton.

Verkkokaupat

Kuljetusliike Mustapää (Kauppakassipalvelu)
Activity Maker
BLC
Hotelli Pietari Kylliäinen
Intersport Savonlinna
Kauneuskeskus Ruusunen
Kotipizza
Kristalli Sport
MarskiData
Olga Maria Design
SFD Hair – Kampaamotarvikkeet.fi
Sokos
Suomalainen Kirjakauppa
TaitoShop
Timanttiset Kulta-Center
Vip Cruises
Verhoomo Milli
Värilinja Savonlinna